Glasmozaiek/Mozaiek

Mozaieken is zo leuk om te doen, je kunt in één ochtend/middag/avond al een leuk waxinelicht maken in de kleuren die jij wilt.

Atelier Bloem-ig heeft gekozen voor GLASMOZAIEK. Je kunt beginnen met iets makkelijks zoals een waxinelicht, een lamp of een kleine spiegel. Jij bepaalt de kleuren en in één dagdeel heb je het af.

Er zijn maximaal 6 personen, dus je krijgt alle aandacht die je nodig hebt.

Verschillende technieken en gereedschappen

Je leert in het Atelier zelf het knippen, met speciaal gereedschap, van verschillende soorten en maten glastegeltjes en stroken glas. 

Thuis kun je na 24 uur drogen het werkstuk zelf voegen, je krijgt voegsel en de instructie mee of je komt ervoor terug naar het Atelier als je thuis geen zin hebt in die romslomp. 

Heb je eenmaal de smaak te pakken, dan kun je voor de grotere werkstukken gaan, waar je dan twee of meer dagdelen over doet. Zoals bijvoorbeeld een vlinder, een zeepaard,een prachtige schaal of een spiegel.

Samen doen

Glasmozaiek is ook leuk om samen met vriendinnen, collega's en/of familie te doen.

Er zijn verschillende ondergronden aanwezig waar je uit kunt kiezen, en heb je een speciale vorm die je graag wilt mozaieken dan kan ik die waarschijnlijk laten maken.

Nieuw mozaieken met oud serviesgoed.

Heb je nog oude kopjes thuis staan waarvan je niet weet wat je ermee moet doen? Mozaiek er een  vogelhuisje mee.

Prijzen

De prijzen zijn vanaf  € 20,00

 
 
 

site by: www.designontwerp.nl